vineri, 20 februarie 2009

CUVINTELE ce ne - au FORMAT

http://www.youtube.com/watch?v=5SFtTu7612Q

Citeam in AlterEGO

P'arintii is.i vor salva copii s.i nu invers .S.i n-am int.eles pe moment .
Uneori as.a e , alteori NU .
...
Iart'a - m'a ! Am g'asit de unde pleac'a " disputa " .
Ai dreptate : eu eram intradev'ar CONFUZ (chiar am precizat asta) s.i eram pe fug'a . Nici prin cap nu - mi trecea c'a TU imi d'adusei UN RASPUNS si de aceea am crezut c'a mi - ai dat O ADRES'A .
Chiar TE ROG s'a m'a crezi , nici ATUNCI , nici ACUM ( pan'a mai adineauri ) , nu m - am prins c'a este pur s.i simplu UN RASPUNS .
Inc'a o dat'a : " graba stric'a treaba ! " .
Recunosc : vina este a mea , dar uite - te ce a ies.it , la urma urmei : O PERL'A . In care noi doi suntem SCOICA .

CINE PE CINE MANIPULEAZA ?

noi VREM in rug'aciuni ca NOI s'a vrem .

Iar EL ne " ia " , ca s'a AVEM .

Intradev'ar , DUR'A-R'AU expresia "minim de discern'amant" , in CONTEXTUL nevinovat.iei evidente de partea ta : Hei , eu il mangai , el m'a scuip'a !!?

DA , am citit s.i restul s.i cred c'a t.i - ai dat seama (dac'a ascult.i uneori si "manele" --sic-) ce m.a supar.a de fapt : TRANSPARENTA , de fapt , lipsa ei .

Eram bine de tot PE aratur'a ( s.i nu pe val ) , inc'a o dat'a mii de scuze s.i iertare !

LABIL PSIHIC ? Posibil . ACUM int.eleg s.i bioritmul care m'a avertiza pentru 17 in legatur'a cu 2+1=3 elemente cu PERICOL POTENT.IAL MARE , ca principale : Intelectual s.i Fizic , iar secundar'a :" Mastery ", care nu s.tiu ce reprezint'a .

Dup'a ce am trecut printr - un luuung semn de intrebare s.i printr - o neincredere , am ajuns chiar s.i la CIP .

Prietene , te rog , ascult'a - le pe amandoua (cantecele postate) , m'acar o dat'a !

PER ANSAMBLU n - a ies.it r'au , ce zici ?

DECI : " Cine esti TU ? "

(am terminat la 2:03 s.i cred c'a o s'a m'a culc acum ).

TE ROG , dac'a mai treci pe aici , IART'A-M'A !

PS : vulgarizand , ce este la urma urmei UN INGER ?
Nimic alt ceva decat " UN INFORMATOR " !
Al lui DUMNEZEU . (DAR si AJUTOR).

) Doamne , iart'a - m'a , pe mine , p'ac'atosul , Te rog ! (

P.S. : BEDROCK BIORHYHTMS - diagrama-gadget-vezi pe blogul C...R...

CUVINTELE ce ne - au FORMAT

http://www.youtube.com/watch?v=WHq7WQ99sLE


1976 , 1977 , 1978 , 1979 , 1980 , 1981 , 1982 , 1983 , 1984 , 1985 , 1986 , 1987 , 1988 , 1989 , perioada Brucan S-A INCHEIAT IN DECEMBRIE , ANUL ASTA , ... 2009 .

TOATA PLANETA S-A TREZIT PRIN SUFERINTA .Anul de gratie ...

CIP , CIP , CIRIP , CIP , CIP .
activ in clip'a !
~
UpDate la 11.02.2011.5~17:49
rostogolire text:
http://travian.ro/spielregeln.php 

Regulile Jocului
Aceste reguli sunt o completare a Termenilor si Conditiilor Generale. Ar trebui sa te familiarizezi cu acestea, sa verifici ce ai voie sa faci mai ales în cazul unei blocari(banari) în urma încalcarii regulilor. Aceste reguli sunt valabile si în cazul jucatorilor care vor sa îsi stearga contul sau al caror cont e în curs de stergere.

 • §1 Contul
  • §1.1 - Drepturi si obligatii
   Fiecare jucator are dreptul sa înregistreze doar un singur cont pe fiecare server Travian si obligatia corelativa de a juca doar în beneficiul contului sau personal.
  • §1.2 - Apartenenta
   Adresa de e-mail folosita la înregistrarea unui cont trebuie sa fie sub controlul exclusiv al persoanei care a creat contul atasat respectivei adrese. Proprietarul contului este persoana care detine adresa de e-mail asociata, indiferent de alte întelegeri (personale sau în cadrul aliantei). Daca doresti sa schimbi adresa de e-mail, poti sa faci acest lucru din joc (Profil - Cont), transferând astfel contului unui nou proprietar. În cazul unei suspiciuni fondate, multihunterii au dreptul de a cere confirmarea adresei de e-mail, pentru verificari.
  • §1.3 - Parola
   Transmiterea parolei(numita uzual "pass sharing") este considerata o încalcare a regulilor si va fi penalizata corespunzator. Exceptie: cont dual. E permisa transmiterea parolei catre alt jucator care joaca pe acelasi cont si care nu detine si/sau nu joaca pe alt cont pe acelasi server. Conturile care interactioneaza prin functia de loctiitor sau de “utilizare a aceluiasi calculator”, dar nu numai, nu pot avea, în mod cunoscut, aceeasi parola.
  • §1.4 - Responsabilitati
   Proprietarul contului este direct responsabil pentru toate actiunile contului, incluzând încalcarea Regulamentului de joc sau modalitatea regulamentara de achizitionare a punctelor Aur.
   Nu exista compensatii acordate de echipa Travian pentru pagubele realizate de persoane ce cunosteau parola contului. Persoana/persoanele în cauza este/sunt, de asemenea, vizata/e de Regulamentul de joc precum si de Termenii & Conditiile Generale de joc.
  • §1.5 - Schimb de conturi
   Pentru a efectua un schimb între doua conturi din aceeasi lume Travian, ambii proprietari trebuie sa trimita o solicitare în aceasta directie de pe adresa de înregistrare a contului propriu care sa contina urmatoarele:
   • lumea Travian(serverul) în care se regasesc cele doua conturi precum si numele acestora;
   • mentionarea adresei de e-mail a noului proprietar;
   În momentul ulterior confirmarii schimbului de adrese, ambele persoane trebuie sa genereze o noua parola utilizând optiunile jocului.
 • §2 Interactiuni
  • §2.1 - Loctiitori
   Fiecare jucator are dreptul de a numi doi loctiitori ce pot juca respectivul cont în absenta sa. Acestia pot fi remisi sau schimbati în orice moment de catre proprietar, însa cu totii trebuie sa joace contul loctiit spre beneficiul acestuia si nu vreun câstig propriu. Orice abuz este subiectul unei penalizari aferente.
   Logarile acestuia trebuie realizate cu parola de acces proprie, cea a loctiitorului, si nu cea a proprietarului (în caz contrar, vezi §1.3)
   Nu este permisa loctiirea unui cont pe o perioada mai mare de 21 zile. Proprietarii contului sunt direct responsabili de actiunile loctiitorilor pe contul propriu. Nu exista compensatii, pentru pagubele realizate de loctiitor.
   În situatia în care loctiitorul/loctiitorii contului nu respecta Regulamentul de joc precum si Termenii & Conditiile Generale de Joc, se va putea purcede la penalizarea ambelor conturi.
  • §2.2 - Utilizarea aceluiasi PC
   Sistemul de joc identifica aceasta situatie si va limita de la sine orice încercare de abuz si transfer de resurse. Jucatorii ce folosesc acelasi PC si doresc sa acceseze unul altuia contul de joc, trebuie sa foloseasca optiunea de activare a unui loctiitor.
  • §2.3 - Sisteme de protectie
   Sistemul de joc Travian prevede un sistem de protectie automata privind transferul de resurse, "friendly-fire" precum si utilizarea aceluiasi PC. Sistemul va limita în mod automat orice încercare de abuz. Jucatorii afectati de aceasta limitare nu vor fi suspendati.
   Situatii speciale:
   • Satele natare constructoare a Minunii Lumii pot fi aprovizionate nelimitat în orice cantitate si cu orice tip de resurse.
   • Satele ce contin Artefacte sau Planuri de Constructie vor putea fi aprovizionate în mod nelimitat cu hrana.
   Aceste reguli se aplica si în relatiile de loctiire si/sau utilizare a aceluiasi PC.
 • §3 Tool-uri auxiliare
 • Jocul Travian poate fi accesat prin intermediul unui browser Internet nemodificat. Folosirea oricaror tool-uri auxiliare (bot/script) ce automatizeaza orice aspect al jocului sunt interzise.
 • §4 Erori de programare
 • Erorile de programare(numite uzual "bug-uri") nu pot fi folosite în beneficiul propriu. Orice abuz va conduce la sanctionarea contului în cauza.
 • §5 Tranzactii
 • Orice tranzactie cu bani de conturi, unitati, sate, resurse, servicii sau orice alt aspect de joc Travian este interzisa. Acest lucru este valabil si pentru timpul investit într-un cont, în legatura cu anumite cadouri sau licitatii.
 • §6 Lipsa etichetei în joc
 • Toti participantii la joc trebuie sa comunice în mod politicos si civilizat. Multihunterii pot modifica profiluri sau sate cu nume inadecvate jocului.
  • §6.1 Descrierile din profile, numele conturilor, satelor precum si continutul mesajelor trebuie sa respecte normele de politete si ale decentei în exprimare. Folosirea unui limbaj abuziv, defaimator, sexist, rasist sau profan precum si tratarea în mod peiorativ a oricarei religii, rase, nationalitati, etnii, orientare sexuala, gen sau grup de vârsta este interzisa. Postarea sau transmiterea oricarui tip de material interzis minorilor este, de asemenea, interzis.
  • §6.2Insultele, certurile sau orice fel de declaratii suspecte privind un alt jucator, în orice perioada sau în orice loc al jocului, nu vor fi tolerate si se penalizeaza.
  • §6.3 Orice tip de comunicare în joc se va face în limba româna (în cazuri exceptionale, în limba engleza). Acest lucru e valabil si în cazul profilurilor conturilor sau al descrierii aliantei.
  • §6.4 Santajul este interzis. Negocierile pornite de un jucator mai mic în populatie în vederea aplanarii unui conflict nu fac parte din acest paragraf.
  • §6.5 Reclamele de orice fel, mesajele trimise aiurea (spam) si trimiterea de “scrisori în lant” sunt interzise.
  • §6.6 Publicarea rapoartelor atacurilor în joc sau pe forum, fara acordul ambelor parti, e interzisa. Acest lucru e valabil si în cazul publicarii mesajelor din joc sau al e-mail-urilor trimise între jucatori, Multihunteri si Administratori.
  • §6.7 Fortarea sau amenintarea unui jucator sa îsi stearga contul, sa treaca pe cineva ca loctiitor, sa permita unei alte persoane sa joace pe acelasi cont, sa transmita cuiva parola sau sa încalce regulamentul jocului sunt interzise.
  • §6.8 Impersonarea unor pozitii oficiale din cadrul Travian, precum si folosirea unor nume imorale sau discriminatoare sunt interzise si conturile vor fi sterse imediat.
 • §7 Chestiuni administrative
  • §7.1 Pentru orice încalcare a regulilor, Multihunterul sau Administratorul va suspenda contul/-urile de joc si va decide o sanctiune adecvata. Penalizarile vor excede întotdeauna câstigul rezultat din încalcarea regulilor jocului. Resursele, cladirile, satele sau trupele pierdute în timpul blocarii contului nu vor fi înlocuite. Nici un jucator nu are dreptul de a solicita un ramburs sau înlocuirea contului Plus si/sau a aurului consumate în cazul blocarii. Nu exista tratament special pentru utilizatorii Plus si/sau de puncte Aur, în ceea ce priveste regulile jocului, timpul de raspuns sau pedepsele.
  • §7.2 Multihunterul e singura persoana de contact în ceea ce priveste încalcarea regulilor pe serverul unde acesta activeaza. Jucatorii trebuie sa foloseasca mesajele private din joc pentru a discuta cu Multihunterul si a rezolva problema. În cazul în care un jucator nu e de acord cu decizia multihunterului, poate trimite mesaj catre admin@travian.ro.
  • §7.3 Detinerea mai multor conturi(numita uzual "multiaccount") pe serverul Travian RoX precum si pe servere normale - în conditiile în care populatia contului nu depaseste 100 unitati - pot fi sterse fara nici un avertisment.
 • §8 Modificarea Regulamentului de joc
  Echipa Travian Ro îsi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul de joc în orice moment.
 • §9 Clauze de corectie
  În situatia în care oricare din regulile amintite mai sus, în mod invididual sau nu, devin nepracticabile, ele nu vor afecta validitatea celorlalte paragrafe. Administratorii jocului îsi iau angajamentul de a înlocui aceste reguli ineficiente cu unele în concodanta cu Jocul Travian în cel mai scurt timp posibil.

In jurul orei 18:00 s-au introdus date noi prin : 

Ştiri
Travian T4
ts4.travian.ro
Cu deosebită plăcere dorim să anunțăm implementarea noii versiuni T4 în Travian Ro. Această versiune va debuta local odată cu începerea serverului TS4 (viteza 1x - server normal) în data de 28.02.2011, ora 07:00(Ro).
Preînregistrările vor fi posibile din data de 25.02.2011. Mai multe detalii pot fi regăsite pe forumul public Travian aici.
Vă așteptăm!
Echipa Travian
~
UpDate la 12.02.2011.6 ~ 6:00 AM :
U SHOUTcast D.N.A.S. Status  SHOUTcast Server Version 1.9.8/Linux (http://www.shoutcast.com/)
Current Stream Information
Server Status:  Server is currently up and public.
Stream Status:  Stream is up at 96 kbps with 2 of 32 listeners (2 unique) 
Listener Peak:  7
Average Listen Time:  5h 38m 57s
Stream Title:  Radio Special: Radio Special----Brasov----Romania 
Content Type:  audio/mpeg 
Stream Genre:  Rock, oldies, pop
Stream URL:  http://www.radiospecial.ro
Stream AIM:  N/A
Stream IRC:  http://www.radiospecial.ro/special.m3u 
Current Song:  Pasarea Colibri-Peste Rabdari 
Written by Strphen 'Tag Loomis, Tom Pepper and Justin Frankel
~
La 6:32 AM, am accesat adresa de la "Stream IRC:" si a rezultat:
Not Found
The requested URL /special.m3u was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.16 (Unix) mod_ssl/2.2.16 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.14 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at www.radiospecial.ro Port 80
:
Adica : [Nu a fost găsit URL-ul cerut / special.m3u nu a fost găsit pe acest server. În plus, un 404 Not Found eroare a fost întâlnită în timp ce încerca să utilizeze un ErrorDocument de a gestiona cererea.], pentru ca la "Stream URL:", linkul s-a deschis, acum "ascult muzica" ... desi imediat, am fost instiintat de existenta unei erori (fereastra GRI !). Voi inchide WINAMP-ul, acum, la 6:39 AM !

Cornelius, :)

joi, 19 februarie 2009

Cine seamana Vant , culege Furtuna

Dar chiar crede cineva ca arunc cu vorbe , sa - mi creasca reting-UL ?
SAU ca fac reclama " gratuita " pentru cineva ?
SAU ca seman VANT ?
DA , SUNT OM , si ma bucur pentru "glumitele" mele . DoarATAT.
Pentru TOATE celelalte , sunt serios .
Si mi le ASUM ,ACUM si candva !

Multumesc domnului georgegrama2007 .
--pentru clip,clipuri,pentru "clipele bune" ale sale

Barbatii raman prieteni (mai ales dupa "o sapuneala buna").

Am primit si voi mai PRIMI . Nimic nu - i imposibil in viat'a , ci doar GREU .(platitudine , ar zice criticul lui IORGA , v'a amintiti ? Cel care i-a atribuit lui IORGA (cel de-a scris poezia "Pegas") , constatarea (malit.ioas.a) : "Cinci ori cinci fac douazecisicinci".) . Adic'a CE-MI vi cu lucruri evidente ( dar mai intai : CE-MI vi cu BAZACONII ? Traseu stereotip : LUPTA NOULUI CU EL INSUSI ! ! !).

CUVINTELE ce ne - au FORMAT

http://www.youtube.com/watch?v=8rxPEaGWrmY

Nu citi comentariile mele

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
CINE SUNT EU sa judec ?

ESTI pe val ?

)am innebunit de tot(

Uitati tot , tinand minte !

Draga Simona --- m'a iart'a , TE ROG

http://epiloguri.blogspot.com/
Raman la aceeasi parere : Cine esti TU ?
Cu atat mai mult ca " postezi " pe tem'a , cu brat.e lungi incons.tiente ( a se citi : de bun simt. , dar cu minim de discern'amant ) . Totus.i acord clauz'a de nevinov'at.ie , in definitiv , CINE sunt eu s'a judec ?
ESTI pe val ?

http://epiloguri.blogspot.com/
~
UpDate23.01.2010.6~12:57
In ACEASTA luna "februarie", am observat PROBLEME cu POZA de AVATAR !
Dau urmatorul exemplu:
DoarATAT spunea...,
dupa cum observati, poza este dreptumghiulara si nu "aproape PATRATA", asa cum poate fi gasita in alte "postari" din februarie.
DAR, sunt postari din Februarie, care NICI NU AU Poza !!!
Stiam ca ACEST Blog este COMPROMIS, dar NU stiam ... "pe UNDE" !!
~la 13:03
~,

ACUM (la 13:08) voi ROSTOGOLI intreaga POSTARE, cu TOT cu comentarii !:

joi, 19 februarie 2009

Draga Simona --- m'a iart'a , TE ROG

http://epiloguri.blogspot.com/
Raman la aceeasi parere : Cine esti TU ?
Cu atat mai mult ca " postezi " pe tem'a , cu brat.e lungi incons.tiente ( a se citi : de bun simt. , dar cu minim de discern'amant ) . Totus.i acord clauz'a de nevinov'at.ie , in definitiv , CINE sunt eu s'a judec ?
ESTI pe val ?

http://epiloguri.blogspot.com/
~
UpDate23.01.2010.6~12:57
In ACEASTA luna "februarie", am observat PROBLEME cu POZA de AVATAR !
Dau urmatorul exemplu:
DoarATAT spunea...,
dupa cum observati, poza este dreptumghiulara si nu "aproape PATRATA", asa cum poate fi gasita in alte "postari" din februarie.
DAR, sunt postari din Februarie, care NICI NU AU Poza !!!
Stiam ca ACEST Blog este COMPROMIS, dar NU stiam ... "pe UNDE" !!
~la 13:03
~,

6 comentarii:

Ingerul tau spunea...

Ma bucur ca esti o fiinta atat de lucida, cu siguranta un veritabil far calauzitor pentru cei din jurul tau...
M-a intristat postarea ta, pare concluzia retorica de la sfarsitul unei note informative a unui informator iesit la pensie si care acum isi permite astfel de meditatii filozofice la sfarsitul carierei.
Desigur asta e doar in imaginatia mea dar cele 7 randuri vorbesc mai degraba despre ele insele si despre cel care le-a scris decat despre altceva.
Desigur intrebarea trebuie sa aiba acelasi sens.
Te-a cumintit sistemul, te-a invatat ca e mai bine sa nu-l deranjezi cu nimic, sau ai trecut definitiv de partea lui sustinandu-l?
"Cine esti tu?" asta e intrebarea... Cine sunt eu este foarte limpede, si tocmai pentru ca nu vezi nu as schimba pentru nimic in lume"inconstienta" mea pe "constienta" ta

DoarATAT spunea...

Hai ca te-ai suparat , cum vrei sa verific altfel ?
Nu - i inteleg deloc pe cei care URCA IN MUNTI cu adiddasi si in maieu ,,,si,si,,care nu vor primi PALTON de la nimeni ,,,si,,si care au accesat , cu totul intamplator AdSense , nu ca as fi impotriva , si eu am cochetat cu ideea SI pentru ca DOAR am cochetat , imi permit acum sa SPUN CE ZIC .Nici nu mai pomenesc de MASCA ( cei care o poarta in fel si chip ) , dar un fost --- CE ZICI CA AM FOST DECI SUNT --, cat de prosti crezi tu ca sant astia , de se lasa asa de NAIV deconspirati , cand ajung la pensie .?.!.
Daca n-ai observat inca , EU SUNT CAT SE POATE DE TRANSPARENT SI DESCHIS , am o singura BEZNA : a) nu pot folosi diacritice (fiimea zice ca XP nu are -- am incercat INSIDE simbols , si nu am)
b)nu stiu engleza si nu vreau sa-mi traduca , calculatorul ---am gasit cum ma pot traduce in multe alte limbi , nu doar in engleza.
c)Chiar crezi ca-i chiar asa usor SA COBORI pentru a fi inteles ?
d) Te rog muta postul --desigur , n-ai sa alegi niciodata MANELE .
e)IUBIREA NU DESTRAMA -- de aceea :
f)IMI CER IERTARE de la toti pe care I-AM UCIS prin nepasare ,(inainte),
g)IMI cer iertare de la toti cei care au avut de suferit din cauza ca SI EU CA MULTI ALTII (indobitociti de sistem) am iesit IN STRADA ca sa MURIM = SI VOM FI LIBERI .
h)Da , sunt constient ca periclitez viata MEA (nu a ta) si a familiei mele , pentru TOT ce deja am postat (mai bine POSTEAM , era mai comod , si - i umpleam pe altii (care NU fac parte din AlterEGO) de bani , bani , bani) .
i)care SISTEM --- ce era in stanga , au mutat in dreapta , iar CEILALTI au procedat la fel :ce era in dreapta au mutat in stanga .
j)chiar NU VREAU sa termin alfabetul : as fi nevoit sa inventez litere .

DoarATAT spunea...

Apropo !
Ai citit vreun rand de IULIA HASDEU ?
Sau stiai ca Nichita Stanescu (PE CARE l-ai citat,n-am nimic impotriva treptelor pe care trebuie sa le urce fiecare,in felul sau), repet:stiai deci ca Nichita Stanescu a (reusit,pacalit sistemul)sa "posteze" intr-una din culegerile LUI de poezii urmatoarea :
SUFLETUL ARE 32 DE GRAME DOAR , cu mult timp inainte ca americanii din U.S. sa PROBEZE CA ADEVARATA AFIRMATIA , construind special pentru asta un CANTAR care sa nu fie influentat in nici un fel in timpul sutelor de masuratori , pe sute de entitati . Surpriza : "se bloca (a nu se citi bloga) DOAR la 32. De grame .
DoarATAT am eu , restul nu - mi apartine .

Ingerul tau spunea...

Esti simpatic, dar parca prea egoist daca faci "glumite" ca sa razi tot tu. Da Nichita era genial si se putea si s-a jucat chiar cu mintea lor.
Nu ne apartin in fapt nici alea 32 de grame.
Totusi daca ai ceva de spus, spune mai direct altfel ne pierzi in sofisme si in literaritatea stilului tau...
Sa te vad acum cum o sa protestezi pentru ca "tovarasii" vin cu altfel de catuse, mult mai mici si care scot informatorii la pensie definitiv...
Totusi nu pot scoate apa din piatra seaca iar randurile comentate raman o piatra seaca.
Daca talentul tau literar nu este pus in slujba adevarului, iubirii si deci spiritului este inutil si mai mult de atat te-ai gandit sa-i faci inconstienti pe cei care incearca sa faca ceva.
M-am intristat si imi pare rau ca am comentat la tine, nu m-am gandit ca exista si bloguri a caror cauza este exclusiv narcisismul autorilor, rostul lor fiind doar acela de a fi admirate si complimentate.
Iarta-ma ca ti-am tulburat meditatiile de fapt trebuia sa-ti spun doar ca vine sfarsitul lumii, pieptanatul este inutil in aceste conditii...
Daca vrei sa fi citit, condenseaza totul in 2 bloguri, nu sta nimeni sa exploreze 9.
Imi pare rau ca nu ti-am vazut geniul, esti primul care ma urmareste sa-mi spuna ca sunt inconstient. Mare e gradina Domnului!

DoarATAT spunea...

Buna ziua la toata lumea !
(azi, 05.09.2009.6~9:41 AM)
Draga "Ingerul tau", inca o data ... te rog: "defineste-te", Simona a inteles intrebarea mea "Cine esti TU ?",pe vremea aceea NU avea inca DESCHIS "Vizualizati profilul meu Complet".
La vremea "conflictului" am vrut sa "Transmit" in putine cuvinte, urmatoarele:
@ Te poti prezenta ORICUM, dar
@ Daca vorbesti la Modul GRAV ("pe tema" = care de fapt si-a pastrat-o si amplificat-o), la o varsta frageda ("cu brate lungi inconstiente"), "postand" pertinent si SUBLIM ("a se citi: de bun simt,..."), DAR la o varsta cand "mai ai multe de invatat"("a se citi: ..., dar cu minim de discernamant" ~ eu consider (poate gresesc) ca "ne incadram" in ETAPE (cicluri de 7 ani): cei 7 ani de acasa, la 14 ani ni se recunoaste oficial "cetatenia", IAR, pana la 21 ani, se formeaza DISCERNAMANTUL (NU 18 dupa "moda" SOVIETICA). Ulterior (vezi "comentarii") i-am recunoscut ca ... si eu am avut 17 ani;
@ deci daca "vorbesti" TEME si NU "te prezinti", in foarte scurt timp PIERZI CREDIBILITATEA :
--- daca ai CREDINTA in Dumnezeu = Nu ai FRICA
--- daca "spui lucruri" si PORTI MASCA ... Oamenii te parasesc
--- daca AI MASCA ... IN CE SCOP "spui lucruri"
--- nu-i usor "SA spui" AVAND "Stampila", dar e foarte USOR ... cand esti "BALON"
Repet: "Totus.i acord clauz'a de nevinov'at.ie , in definitiv ,
CINE sunt eu s'a judec ? - 19 febr 2009,07:56"
~
"ESTI pe val ?"
~
gata la: 10:52 -- fara diacritice
~
Fie-ne Doamne dupa Voia TA !
Amin.
~,

DoarATAT spunea...

Ce s-a intamplat cu "POZELE" de AVATAR, "stimabile" BLOGSPOT.COM ?!!

Trimiteţi un comentariu

iar acum, aceeasi ROSTOGOLIRE, am sa incerc, pastrand-o in mouse, sa o introduc in comentariu. DESIGUR, NU VA FI ACCEPTATA !
Voi introduce, "atunci", in comentariu, DOAR ... "ce ESTE ... Suspect" !
Ok ! 13:16
~
In final, ceea ce era in "mouse", am REDUS, pentru ca sa intre ... al 7(sapte-lea) Comentariu.
Acesta s-a DOVEDIT ca EU NU imi pot FALSIFICA, Poza de AVATAR, sau oricare ALTA ... deoarece ... stilul Blogger ... NU-mi permite MIE, TIE, dar permite la ... hackeri !!! .
Iata ... ce a ramas ... din ROSTOGOLIRE , adica "priviti" comentariul 7 !!! :
DoarATAT spunea...

joi, 19 februarie 2009
Draga Simona --- m'a iart'a , TE ROG
http://epiloguri.blogspot.com/
... CINE sunt eu s'a judec ?
ESTI pe val ?

http://epiloguri.blogspot.com/
~
UpDate23.01.2010.6~12:57
In ACEASTA luna "februarie", am observat PROBLEME cu POZA de AVATAR !
Dau urmatorul exemplu:


DoarATAT spunea...,
dupa cum observati, poza este dreptumghiulara si nu "aproape PATRATA", asa cum poate fi gasita in alte "postari" din februarie.
DAR, sunt postari din Februarie, care NICI NU AU Poza !!!
Stiam ca ACEST Blog este COMPROMIS, dar NU stiam ... "pe UNDE" !!
~la 13:03
~,


Publicat de DoarATAT la 07:56
Etichete: Simona
6 comentarii:

Ingerul tau spunea...

Ma bucur...ta
19 februarie 2009, 15:14
DoarATAT spunea...

Hai ca te-ai suparat , cum vrei sa verific altfel ? ... litere .
19 februarie 2009, 23:00
DoarATAT spunea...

Apropo !
...
DOAR la 32. De grame .
DoarATAT am eu , restul nu - mi apartine .
19 februarie 2009, 23:27
Ingerul tau spunea...

Esti simpatic...Mare e gradina Domnului!
20 februarie 2009, 01:09
DoarATAT spunea...

Buna ziua la toata lumea !
(azi, 05.09.2009.6~9:41 AM)
Draga "Ingerul tau"...CINE sunt eu s'a judec ? - 19 febr 2009,07:56"
~
"ESTI pe val ?"
~
gata la: 10:52 -- fara diacritice
~
Fie-ne Doamne dupa Voia TA !
Amin.
~,
5 septembrie 2009, 10:53
DoarATAT spunea...

Ce s-a intamplat cu "POZELE" de AVATAR, "stimabile" BLOGSPOT.COM ?!!
23 ianuarie 2010, 13:05

Trimiteţi un comentariu

~la 13:41
~,

duminică, 15 februarie 2009

CANDVA

Cândva m-am născut (mulţumesc mamă-tată) , cândva am fost copil , apoi şcolar şi liceean , cândva am fost adolescent , cândva m-am blocat şi am pierdut multe trenuri , cândva m-am deblocat şi iar blocat , cândva visam , cândva am început să mă implic , cândva scriam aceste ... aceste ... mă rog , cândva mă lăudam , cândva "trăiam" în fel-şi-chip ( cândva un coleg îmi zicea că de ce nu bloghez că am facut onanie în vârf de gard , între blocuri , ziua în amiaza mare , în adolescentă cândva ? ---cândva o să mă gândesc dacă îi dau sau nu satisfacţie---) , cândva Dumnezeu m-a avertizat , cândva Dumnezeu mă avertizează , cândva Dumnezeu o să mă avertizeze ... , oare de câte ori AM FOST BOLNAV CÂNDVA !
Cândva blogam acest text . Cândva citeam acest text . Ce voi fi oare cândva ?
~~~
UpDate 02.01.2010.6 ~ 11:26 AM ; Rostogol
~~~
Despre mine
Fotografia meaGheorghe Cornel ROSCA
Am inceput cand altii cam termina ...
Vizualizaţi profilul meu complet
Arhivă blog
ALES (1)
Amin (1)
baloane (1)
bau bau (1)
decisiv (4)
final (1)
gasit (1)
in Dar (1)
NeOM (1)
Simona (1)
Slava (1)
trei (1)
~~~
Calendar
De acum, CARTEA poate fi si pe siteul Dvs, simplu, copiind unul din codurile de aici si, punandu-l mai apoi in articolele sau in meniul Dvs. De atunci, actualizarea sa, la fiecare 24:00, este doar grija noastra
Pentru a mari si rasfoi Cartea Sfintilor Zilei, click aici:
~~~
UMANITAR = Ajutor si Pierdere
BLOGGER propunerea zilei

Johannesburg Daily Photo(s)-17.12.2009.4
*** Happy 2010 *** - *HOW DID YOU CELEBRATE THE COMING OF THE NEW YEAR? * To all you fellow bloggers, I wish all the best in the NEW YEAR and I hope that we will all use this...
Cu 3 ore în urmă

Not So Humble Pie - 15.12.2009.2
Spiced Rum Cream Filled Donuts - Making these was a mistake. An epic mistake. crafting this recipe and all its components, I did a lot of testing and tasting. I don't think I've e...
Cu 9 ore în urmă

Badass Geek-22.12.2009.2
In Which It's 2010
- On New Year's Eve 2008, I hoped that the year 2009 would prove to be better than 2008 had been. Now that 2009 is officially over I can't really say that it...
Cu 20 ore în urmă

My Soul is a Butterfly-14.12.2009.1
Lonelytown, USA - I would say that today is like Freaky Friday, because I wrote a post on Lauren's blog: Hipstercrite, and she is here haunting my soul...er, My Soul is a B...
Cu 2 zile în urmă
~~~

Special ~ din 15 Oct. 2009

Cuvânt de dor şoptit cu dor
O intrare creştinească în Anul cel Nou - Ce am făcut eu pentru semenii mei, ce am făcut eu pentru ca hristos să fie adus până la ei, iar ei aduşi până la Hristos? Iată o întrebare cu care am trecu...
Cu 12 ore în urmă
Vrei vesnicie? Pofta-n cui!
Suna mai bine 2010?
- Eh...sincer in urechile mele recent desfundate suna destul de prost ( nu urat, prost de-a dreptul). Dar...uite ca am supravietuit: n-am murit, nu m-a calca...
Cu 1 zi în urmă

dardindar
Salutari de la Cosmina - Cosmina va multumeste pentru gandurile voastre bune...Slava Domnului, astazi este mai bine...nu mai are nevoie de masca de oxigen...radiografia la plamani ...
Cu 1 zi în urmă

Punct si de la capat.... Sa nu uitam! - Mai este putin si se termina 2009... Nu stiu cum a fost pentru voi, dragii mei cititori, acest an, insa pentru mine a fost unul agitat. Intr-una dintre pos...
Cu 1 zi în urmă
Annein’s Blog
LA MULTI ANI - Pentru ca suntem in ultima zi a acestui an, si orele trec..va doresc sa aveti parte de numai bucurii, impliniri si realizari in noul an ce va urma. LA MUL...
Cu 1 zi în urmă

VIS SAU REALITATE
VIATA, ESTE UN PELERINAJ... - *...ne este data de Sus, bratele lui Iisus stau deschise pe cruce de peste doua mii de ani spre a ne primi si ierta pacatele, iar noi trecem prin ea precum...
Cu 2 zile în urmă

Univers Hipnotic
Sens
- Am o puternica stare de "greata". Ma uit in jur si nu gasesc SENSUL.Ce sens are?Ce sens au cuvintele pe care le rostim?Ce sens au principiile dupa care ne p...
Cu 4 zile în urmă

Un simplu om
- sa fie un an mai bun. 2010. va fi? vom vedea. semnele nu par cine stie ce incurajatoare. macar sa fim sanatosi. macar. si in rest? ramane de vazut... L...
Cu 4 zile în urmă
~~~
VIRGULELE MELE
~
Draga de criss , bine ai revenit !
~
Criss-arta de a trai sanatos
Limbi si literaturi straine-discutii de grup
Paradis floral
Muzical blog
Curiozitati si recorduri
Criss art-Mirajul margelelor
My favorite Pictures
Legume si fructe
Jurnal de calatorie-fotogr...
Calator in timp
Criss-fotografii Parcul Circului
~
Spectacol de Innalta Clasa la Elena B.
~
Ser mujer...
Despre noi,si cei de langa noi...
A fost o data...
Ganduri si atat...
Remedii pentru trup si suflet...
In "Tara Fagilor"...
Dincolo de aparenta...
~
mustrari de la gabriela , care are "agrafa" la CLONA MEA, dar la mine (CORNELIUS ROSCA) NU !
~
idei pentru timp liber
alondra
arta de a trai
Butikul din sufragerie
~
nakudo si atat. Toti o stiu . "Vinovata" pentru CREEATIE
~
"Sertarele mele"
~
BLA ... BLA ...BLA
ElaEL
CORNELIUS ROSCA
ABISURILE MELE
SANATATE pentru 3 , 4 , 5 ...
TERRA_foto
TERRABLOG__dialo...
ALO ! STRAINATATEA ?
MiniMaL

~
In studiu: Christophe GENTY:
http://www.blogger.com/profile/
13895768575529412713
:
L'image du nombre 6
L'image du nombre 19

L'image du nombre 8
symbolinks.com ~ Unité des systèmes symboliques
L'image du nombre 18
L'image du nombre 7
L'image du nombre 11
L'image du nombre 37
L'image du nombre 20
L'image du nombre 36
L'image du nombre 2
L'image du nombre 91
L'image du nombre 64
L'image du nombre 9
L'image du nombre 1
L'image du nombre 14
L'image du nombre 10
L'image du nombre 73
L'image du nombre 13
L'image du nombre 15
L'image du nombre 4
L'image du nombre 16
Réunir ce qui est épars
L'image du nombre 3
L'image du nombre 12
L'image du nombre 5
L'image du nombre 21
L'image du nombre 22
L'image du nombre 100
L'image du nombre 17
Unité des systèmes symboliques
abonat Daquinus
~
noua:
Ser mujer...
Despre noi,si cei de langa noi...
A fost o data...
Ganduri si atat...
Remedii pentru trup si suflet...
In "Tara Fagilor"...
Dincolo de aparenta...
~