duminică, 13 februarie 2011

A fost o data... ~ [Despre BLOGGERI traşi în ţeapă !] ~ A fost o data...

A fost o data...


acest Blog, când l-am cunoscut ... mi-a creat o senzaţie tare plăcută. ... adineauri l-am redescoperit şi mi-am adus aminte ... însă NU ÎNŢELEG ... ce s-a întâmplat ? Acest "început", paradoxal, este FINALUL acestei Postări. A fost o dată... Da ! O dată tot a fost ! ...
doar finalul contează ... restul, trecutul ... revine pentru A-L UITA: ...

~
Încercând să "duc la cap" ceea ce mi-am propus, aici, în ABISAL de arhivat CE caut ! = soluţii
(atenţie: la mine pe blog ESTE adresă !), am descoperit ... o "colaborare" DE CARE NU AVEAM HABAR ! 
Mă refer la "activitatea" unui "Blog" cu pretenţii de ZIAR ! Este vorba despre : 

StiriAzi .
NEWS ALERT: GABRIEL GALA .


Nelămurit de această situaţie, m-am dus la rubrica "Contact" şi le-am adresat următoarele:
Ce fel de problema ati intampinat?  (textul ... ziarului
Am o idee/sugestie 

Subiect Rezumatul problemei (textul ziarului)
Compilare neanunţată ! 

în continuare, am dat copy/paste, dar, nu a apărut decât "încadrarea lor", textul meu îl redau DINCOLO de aceste ... "ferestre" ! 

Contact

Pentru orice probleme sau nelamuriri, va rugam sa completati formularul de mai jos.
Ce fel de problema ati intampinat?
Ne va ajuta sa catalogam cererea dumneavoastra
Subiect
Rezumatul problemei
Mesaj
Cu cat ne oferiti mai multe detalii, cu atat vom fi mai in masura sa va ajutam
Adresa dumneavoastra de email
Pentru a putea sa va raspundem
Deci, iată şi "mesajul meu":
" Bună Ziua ! 
 DE CE nu am fost atenţionat de "intenţia şi REALIZAREA" dumneavoastră !??? 
 În afară de BLOGUL MEU (chiar dacă este FREE !!, eu îl gestionez, eu introduc "informaţii" !!!) devenit peste noapte "ZIAR" aici la dvs. (mă refer la  http://abisurilemele.blogspot.com/), eu mai am încă 8 ! Şi pe acelea ... le-aţi făcut "ZIAR" fără să-mi comunicaţi intenţia de COLABORARE ... ŞI "Condiţiile ... părţilor implicate" ??? Mă deranjează câteva lucruri: 
 #1 deşi MĂ COPIAŢI, nu precizaţi SURSA reală, care NU poate fi altă, decât "Adresa de Profil" pe care o folosesc PENTRU TOATE CELE 9 BLOGURI PERSONALE !! 
 #2 nu m-aţi anunţat pe mine, probabil că NICI PE ALTCINEVA, aflat în aceeaşi situaţie ! Acest "aspect minor" se numeşte FURT !!! 
 #3 nu m-ar fi deranjat "preocuparea" dvs. CARE ÎNSĂ, în caz că ESTE SUSŢINUTĂ DE RECLAME (a se citi: ÎNTREŢINUTĂ !), de asemenea nu este CORECTĂ !!! 
 #4 solicit din partea dvs. ÎNCADRARE în "normalitate". ceea ce faceţi dvs. NU ESTE JURNALISM !!! Insist să puneţi în CLAR ... sursa REALĂ, Blogul meu ESTE Blogul meu, NU ESTE "Ziarul" dumneavoastră ! 
 #5 "verificaţi" pentru TOATE cele 9 Bloguri ALE MELE ! Sper că nu mi-aţi FURAT şi alte ... "informaţii tip ZIAR", aşa cum credeţi că puteţi cataloga ACTIVITATEA Bloggeristica ! 
 #6 îmi place să primesc ŞTIRI COMPLETE, prin intermediul dvs. Adică: fiecare "ŞTIRE" pusă aici de dvs. să CONDUCĂ la AUTOR (adresa LUI, nu a dvs. !!!). Să poată fi comentată ("Ştirea respectivă"), dar, automat ... "sursa REALĂ" să primească ACELAŞI Comment (cu precizarea că ESTE prin intermediul Ziarului STIRIAZI !), iar eventualul RĂSPUNS (reply) să îl fac la mine, dar, automat ... să apară ŞI AICI ! 
 ~ 
 Ce spuneţi ? Sunt cumva ... ILOGIC ? Am cumva "pretenţii" imposibile ? NU VĂ CER BANI, însă ... "informaţia" pe care VĂD că o preluaţi de la mine ... TREBUIE să rămână A MEA ! Altfel ... NU DOAR CĂ NU RĂSPUND de modul CUM o folosiţi, dar chiar ... aş putea SĂ AM PRETENŢII, pentru că o folosiţi  fără ACORDUL MEU în deplină cunoştinţă !!! 
 Dacă m-am "logat" cândva AICI, înseamnă că am dorit SĂ PRIMESC CORECT ŞTIRI ! Articolele mele, pe care eu le fac ... NU LE Consider "ştiri" ... ci "Creaţii personale" cu pretenţii de "autor sine die !" (nu ştiu ce înseamnă, dar ... îmi place cum "sună", ceea ce NU înseamnă că ... sunt SONAT !) 
 Voi reveni, în speranţa de a GĂSI propunerile mele ... REALIZĂRI la dvs. ! 
 ~ 
 Cornelius, :) 
 PS: ... este "uşor" (văd în partea dreaptă a ecranului !) ... SĂ ŞTERG "conţinut site de pe StiriAzi" ! Da ! Însă, în principiu ... activitatea dumneavoastră ESTE benefică ! Dacă veţi respecta drepturile de AUTOR, chiar dacă NU SUNT înregistrate la OSIM (sau ... cum s-o mai numi !) = MARCĂ ÎNREGISTRATĂ. ... ~, "

Gata ! DoarATAT ! 
Acum ... vreau să văd ... CUM "se vede" la ei ! Şi după cât timp ! Şi ... mai ales, CÂT din TEXT va apărea "acolo". 
Înregistrarea diacriticelor o voi face în etape: o parte AZI, înainte să apăs pe "PUBLICAŢI POSTARE" (la ora 11:59 AM), cealaltă parte de diacritice ... după ora 13:00 ! 


Evident ... ar trebui ca "stirea lor" sa contina TOT textul, adica si faptul ca "m-am semnat"
Cornelius, :) 
~,  
Dincolo de virgula de mai sus, adica acest text de sub virgula, este de fapt o UpDatare ! Titlul a plecat FARA DIACRITICE ! Le asez acum !  
Mesajului i-am dat drumul, cu o fractiune de secunda inainte de ora 12:00 AM !!! 
Acum ... astept ! 

Cornelius, :) 
Am gasit rasfoind pe graba: 
1)

Comentariu la Pe cate laturi se declanseaza un razboi? de catre ela

Sâmbătă, 29 ianuarie 2011 14:57, Ziarul: �diacritica.wordpress.com
Asa din intamplare am gasit acest articol, am ras, m-am bucurat, i-am dat dreptate domnului Ivanciu , am zis ca este magnific, sunt de aocord cu toti porii fiintei mele cu ce se cive aici. Nush daca va ciiti ...

2)

Pentru tine, desigur!

Duminică, 30 ianuarie 2011 14:47,Ziarul: �sufletdefemeie.wordpress.com
E incredibil. E ravasitor. Modul in care un om poate naste intr-un suflet sentimente atat de adanci, atat de coplesitoare si atat de, totodata, complexe… atat de inaltatoare si-atat de pustiitoare, in acelasi ...

3)

Mirza

Miercuri, 26 ianuarie 2011 23:42, Ziarul: �cititordeproza.wordpress.com
Nici vorba de sarutari și alte fandoseli. mi-a ajuns sa cunosc psihologi, dentologi, caprozari și frenologi de ginta zurlie. Ma fotografiez in umbra umbrelor, intunericul abisurilor negre și ce vad? Un ...

4)

Repere Temporale 1850 Mihai Eminescu se naste la Ipotesti pe data ...

Duminică, 16 ianuarie 2011 21:26, Ziarul: �bibliotecadeliteratura.blogspot.com
... Cain! Iertare cat de mare,Cat Dumnezeu de mare, pacatul meu o-ntreceSi nu mai e speranta. Deschisu-s-a pamantulSi buzele lui sange varsat de a mea mana,Al fratelui meu sange a supt”; si in rarunchii-iL-a apucat cutremur. ...

5)

Menirile spirituale ale celor 12 semne zodiacale

Duminică, 31 octombrie 2010 19:59, Ziarul: �terrablogdialog.blogspot.com
Aici ... AM RAMAS SI EU SURPRINS ... Oare EU am scris asa ceva (ma refer la TITLU !), caci text, dupa cum vedeti ... PAUZA "de masa" !  ~ Cornelius, :)

6)

“Dor” – Numai aici exista.

Sâmbătă, 2 octombrie 2010 20:22, Ziarul: �mihaimuscalu.wordpress.com
... o explozie de Sentimente veritabile. Cintand prin firul vietii mele Da tonul printr-un gest divin Si Cu o singura privire ma poate face sa ma-ntorc din abisurile mintii. Un sunet de vioara, o coarda spune soapte ce ...

7)

MISTICA VEDERII LUI DUMNEZEU

Vineri, 15 ianuarie 2010 22:31, Ziarul: blogul.eucred.ro
... dulce si blanda a atras sufletul meu. Acum Te iubesc din toata inima mea”. Si atunci cand pierde harul, Il va dori ca si Adam cand a fost gonit din Rai. Adam a strigat: “Doamne, sufletul meu tanjeste dupa Tine si ...

~
CUM vi se pare !?? Interesant, nu-i asa ?
si noi bloggerii ONESTI ... ne straduim sa "ne lepsuim" in Concursuri peste Concursuri, precum BLOG DE BLOG, Editia pentru 2010 .
Unii chiar muncesc, se straduie, dar ... vedeti dumneavoastra: NU toti au Copyright ! Marea majoritate SUNTEM in ... FREE !
Putem oare face ceva, sau ... mancam "papara" LA INFINIT ???
Inainte de a reinchide (PUBLICATI POSTAREA), va prezint CEEA CE VETI GASI pe ziar, preluat de pe acest blog (http://www.stiriazi.ro/ziare/cuvinte/cauta-dupa/sursa/stiri-despre/38414/pp/50/imagini/1/) (sau:

Stiri de la �abisurilemele.blogspot.com 


Nu a fost gasita nici o imagine, cautarea s-a facut dupa stiri.
)
A =

Nominalizari ~ precizarile mele

Luni, 7 februarie 2011 04:02, Ziarul: �abisurilemele.blogspot.com
BLOG de BLOG 2010 Nominalizarile facute la doamna Lucia Verona (culese , sau = ) au trebuit selectate (, sau = ). Comentariile inlaturate, doar cele care sunt intrebari si raspunsuri la intrebari, ...

B =

Nominalizari pe Categorii

Duminică, 6 februarie 2011 14:31,Ziarul: �abisurilemele.blogspot.com
O precizare necesara, preluata din REGULAMENT:  (articolul va fi gata, in momentul disparitiei ACESTEI paranteze ~ text ROSU)Cum se fac nominalizarile?Nominalizarile se fac printr-o leapsa. Toti cei ...

C =

Nominalizari ~ comasare

Duminică, 6 februarie 2011 09:10, Ziarul: �abisurilemele.blogspot.com
1)  2) -- ()3)  4+5 au fost ¿?¿, R= la 13 6  reluat la 9 7  8 anulat de C 13, 10 anulat de C 14 11(+12)  C 15, a luat nota de 4 participanti (pozitiile: C 1, C 2, C 3 si C 11 !!! Oare ...

D =

Nominalizari

Duminică, 6 februarie 2011 05:50, Ziarul: �abisurilemele.blogspot.com
@ Comment la >> luni, 17 ianuarie 2011 la – (228 Comentarii) 1) spunea...Acestea sunt nominalizarile mele: ... 
??? !!! ??? !!! ??? 
  
Ati observat ca NICI UN TEXT NU CONTINE diacritice ? 
Ati pbservat ca NICAIERI NU EXISTA NICI-O REFERIRE la autor !!! 
sa va mai dau un text, sumarul pentru trimitere, apoi TEXTUL INTEGRAL. 
NICAIERI ... nu veti GASI Adresa Blogului MEU si nici precizat ca EU sunt autorul acelor articole ! Dimpotriva ! In partea de jos a "Ziarului" avem chiar ... parte de pretentii de Copiright: 
Actualizat la fiecare 30 de minute. 
©StiriAzi.ro. Toate drepturile rezervate. Informatiile si imaginile stirilor sunt ©Copyright-ul ziarelor din care au fost extrase articolele. StiriAzi.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. 
1.53 0.00052475929260254

Iata inca un articol : AL MEU, SAU ... AL LOR ??? : 

CANGRENA

Luni, 3 ianuarie 2011 03:02, Ziarul: �abisurilemele.blogspot.com
iar "largit" :
Da ! Se pare ca NU am fost atent ! Se fac oarece precizari !  

CANGRENA

Sursa: �abisurilemele.blogspot.com / Luni, 3 ianuarie 2011 03:02 
Iar SUB O RELAMA MULTIPLA: 
Link pe siteul sursa: �abisurilemele.blogspot.com

La mine il gasiti aici
Doamne ajuta ! 
Cornelius, :) la 13:01 PM ~,
BUN ! Au trecut DOUA Jumatati de ora ! DE CE nu este si aceasta postare "prinsa" la STIRI ???
~
Domnul NEWS ALERT: GABRIEL GALA s-o fi suparat pe mine !
~,

Niciun comentariu: