vineri, 20 februarie 2009

CUVINTELE ce ne - au FORMAT

http://www.youtube.com/watch?v=WHq7WQ99sLE


1976 , 1977 , 1978 , 1979 , 1980 , 1981 , 1982 , 1983 , 1984 , 1985 , 1986 , 1987 , 1988 , 1989 , perioada Brucan S-A INCHEIAT IN DECEMBRIE , ANUL ASTA , ... 2009 .

TOATA PLANETA S-A TREZIT PRIN SUFERINTA .Anul de gratie ...

CIP , CIP , CIRIP , CIP , CIP .
activ in clip'a !
~
UpDate la 11.02.2011.5~17:49
rostogolire text:
http://travian.ro/spielregeln.php 

Regulile Jocului
Aceste reguli sunt o completare a Termenilor si Conditiilor Generale. Ar trebui sa te familiarizezi cu acestea, sa verifici ce ai voie sa faci mai ales în cazul unei blocari(banari) în urma încalcarii regulilor. Aceste reguli sunt valabile si în cazul jucatorilor care vor sa îsi stearga contul sau al caror cont e în curs de stergere.

  • §1 Contul
    • §1.1 - Drepturi si obligatii
      Fiecare jucator are dreptul sa înregistreze doar un singur cont pe fiecare server Travian si obligatia corelativa de a juca doar în beneficiul contului sau personal.
    • §1.2 - Apartenenta
      Adresa de e-mail folosita la înregistrarea unui cont trebuie sa fie sub controlul exclusiv al persoanei care a creat contul atasat respectivei adrese. Proprietarul contului este persoana care detine adresa de e-mail asociata, indiferent de alte întelegeri (personale sau în cadrul aliantei). Daca doresti sa schimbi adresa de e-mail, poti sa faci acest lucru din joc (Profil - Cont), transferând astfel contului unui nou proprietar. În cazul unei suspiciuni fondate, multihunterii au dreptul de a cere confirmarea adresei de e-mail, pentru verificari.
    • §1.3 - Parola
      Transmiterea parolei(numita uzual "pass sharing") este considerata o încalcare a regulilor si va fi penalizata corespunzator. Exceptie: cont dual. E permisa transmiterea parolei catre alt jucator care joaca pe acelasi cont si care nu detine si/sau nu joaca pe alt cont pe acelasi server. Conturile care interactioneaza prin functia de loctiitor sau de “utilizare a aceluiasi calculator”, dar nu numai, nu pot avea, în mod cunoscut, aceeasi parola.
    • §1.4 - Responsabilitati
      Proprietarul contului este direct responsabil pentru toate actiunile contului, incluzând încalcarea Regulamentului de joc sau modalitatea regulamentara de achizitionare a punctelor Aur.
      Nu exista compensatii acordate de echipa Travian pentru pagubele realizate de persoane ce cunosteau parola contului. Persoana/persoanele în cauza este/sunt, de asemenea, vizata/e de Regulamentul de joc precum si de Termenii & Conditiile Generale de joc.
    • §1.5 - Schimb de conturi
      Pentru a efectua un schimb între doua conturi din aceeasi lume Travian, ambii proprietari trebuie sa trimita o solicitare în aceasta directie de pe adresa de înregistrare a contului propriu care sa contina urmatoarele:
      • lumea Travian(serverul) în care se regasesc cele doua conturi precum si numele acestora;
      • mentionarea adresei de e-mail a noului proprietar;
      În momentul ulterior confirmarii schimbului de adrese, ambele persoane trebuie sa genereze o noua parola utilizând optiunile jocului.
  • §2 Interactiuni
    • §2.1 - Loctiitori
      Fiecare jucator are dreptul de a numi doi loctiitori ce pot juca respectivul cont în absenta sa. Acestia pot fi remisi sau schimbati în orice moment de catre proprietar, însa cu totii trebuie sa joace contul loctiit spre beneficiul acestuia si nu vreun câstig propriu. Orice abuz este subiectul unei penalizari aferente.
      Logarile acestuia trebuie realizate cu parola de acces proprie, cea a loctiitorului, si nu cea a proprietarului (în caz contrar, vezi §1.3)
      Nu este permisa loctiirea unui cont pe o perioada mai mare de 21 zile. Proprietarii contului sunt direct responsabili de actiunile loctiitorilor pe contul propriu. Nu exista compensatii, pentru pagubele realizate de loctiitor.
      În situatia în care loctiitorul/loctiitorii contului nu respecta Regulamentul de joc precum si Termenii & Conditiile Generale de Joc, se va putea purcede la penalizarea ambelor conturi.
    • §2.2 - Utilizarea aceluiasi PC
      Sistemul de joc identifica aceasta situatie si va limita de la sine orice încercare de abuz si transfer de resurse. Jucatorii ce folosesc acelasi PC si doresc sa acceseze unul altuia contul de joc, trebuie sa foloseasca optiunea de activare a unui loctiitor.
    • §2.3 - Sisteme de protectie
      Sistemul de joc Travian prevede un sistem de protectie automata privind transferul de resurse, "friendly-fire" precum si utilizarea aceluiasi PC. Sistemul va limita în mod automat orice încercare de abuz. Jucatorii afectati de aceasta limitare nu vor fi suspendati.
      Situatii speciale:
      • Satele natare constructoare a Minunii Lumii pot fi aprovizionate nelimitat în orice cantitate si cu orice tip de resurse.
      • Satele ce contin Artefacte sau Planuri de Constructie vor putea fi aprovizionate în mod nelimitat cu hrana.
      Aceste reguli se aplica si în relatiile de loctiire si/sau utilizare a aceluiasi PC.
  • §3 Tool-uri auxiliare
  • Jocul Travian poate fi accesat prin intermediul unui browser Internet nemodificat. Folosirea oricaror tool-uri auxiliare (bot/script) ce automatizeaza orice aspect al jocului sunt interzise.
  • §4 Erori de programare
  • Erorile de programare(numite uzual "bug-uri") nu pot fi folosite în beneficiul propriu. Orice abuz va conduce la sanctionarea contului în cauza.
  • §5 Tranzactii
  • Orice tranzactie cu bani de conturi, unitati, sate, resurse, servicii sau orice alt aspect de joc Travian este interzisa. Acest lucru este valabil si pentru timpul investit într-un cont, în legatura cu anumite cadouri sau licitatii.
  • §6 Lipsa etichetei în joc
  • Toti participantii la joc trebuie sa comunice în mod politicos si civilizat. Multihunterii pot modifica profiluri sau sate cu nume inadecvate jocului.
    • §6.1 Descrierile din profile, numele conturilor, satelor precum si continutul mesajelor trebuie sa respecte normele de politete si ale decentei în exprimare. Folosirea unui limbaj abuziv, defaimator, sexist, rasist sau profan precum si tratarea în mod peiorativ a oricarei religii, rase, nationalitati, etnii, orientare sexuala, gen sau grup de vârsta este interzisa. Postarea sau transmiterea oricarui tip de material interzis minorilor este, de asemenea, interzis.
    • §6.2Insultele, certurile sau orice fel de declaratii suspecte privind un alt jucator, în orice perioada sau în orice loc al jocului, nu vor fi tolerate si se penalizeaza.
    • §6.3 Orice tip de comunicare în joc se va face în limba româna (în cazuri exceptionale, în limba engleza). Acest lucru e valabil si în cazul profilurilor conturilor sau al descrierii aliantei.
    • §6.4 Santajul este interzis. Negocierile pornite de un jucator mai mic în populatie în vederea aplanarii unui conflict nu fac parte din acest paragraf.
    • §6.5 Reclamele de orice fel, mesajele trimise aiurea (spam) si trimiterea de “scrisori în lant” sunt interzise.
    • §6.6 Publicarea rapoartelor atacurilor în joc sau pe forum, fara acordul ambelor parti, e interzisa. Acest lucru e valabil si în cazul publicarii mesajelor din joc sau al e-mail-urilor trimise între jucatori, Multihunteri si Administratori.
    • §6.7 Fortarea sau amenintarea unui jucator sa îsi stearga contul, sa treaca pe cineva ca loctiitor, sa permita unei alte persoane sa joace pe acelasi cont, sa transmita cuiva parola sau sa încalce regulamentul jocului sunt interzise.
    • §6.8 Impersonarea unor pozitii oficiale din cadrul Travian, precum si folosirea unor nume imorale sau discriminatoare sunt interzise si conturile vor fi sterse imediat.
  • §7 Chestiuni administrative
    • §7.1 Pentru orice încalcare a regulilor, Multihunterul sau Administratorul va suspenda contul/-urile de joc si va decide o sanctiune adecvata. Penalizarile vor excede întotdeauna câstigul rezultat din încalcarea regulilor jocului. Resursele, cladirile, satele sau trupele pierdute în timpul blocarii contului nu vor fi înlocuite. Nici un jucator nu are dreptul de a solicita un ramburs sau înlocuirea contului Plus si/sau a aurului consumate în cazul blocarii. Nu exista tratament special pentru utilizatorii Plus si/sau de puncte Aur, în ceea ce priveste regulile jocului, timpul de raspuns sau pedepsele.
    • §7.2 Multihunterul e singura persoana de contact în ceea ce priveste încalcarea regulilor pe serverul unde acesta activeaza. Jucatorii trebuie sa foloseasca mesajele private din joc pentru a discuta cu Multihunterul si a rezolva problema. În cazul în care un jucator nu e de acord cu decizia multihunterului, poate trimite mesaj catre admin@travian.ro.
    • §7.3 Detinerea mai multor conturi(numita uzual "multiaccount") pe serverul Travian RoX precum si pe servere normale - în conditiile în care populatia contului nu depaseste 100 unitati - pot fi sterse fara nici un avertisment.
  • §8 Modificarea Regulamentului de joc
    Echipa Travian Ro îsi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul de joc în orice moment.
  • §9 Clauze de corectie
    În situatia în care oricare din regulile amintite mai sus, în mod invididual sau nu, devin nepracticabile, ele nu vor afecta validitatea celorlalte paragrafe. Administratorii jocului îsi iau angajamentul de a înlocui aceste reguli ineficiente cu unele în concodanta cu Jocul Travian în cel mai scurt timp posibil.

In jurul orei 18:00 s-au introdus date noi prin : 

Ştiri
Travian T4
ts4.travian.ro
Cu deosebită plăcere dorim să anunțăm implementarea noii versiuni T4 în Travian Ro. Această versiune va debuta local odată cu începerea serverului TS4 (viteza 1x - server normal) în data de 28.02.2011, ora 07:00(Ro).
Preînregistrările vor fi posibile din data de 25.02.2011. Mai multe detalii pot fi regăsite pe forumul public Travian aici.
Vă așteptăm!
Echipa Travian
~
UpDate la 12.02.2011.6 ~ 6:00 AM :
U SHOUTcast D.N.A.S. Status  SHOUTcast Server Version 1.9.8/Linux (http://www.shoutcast.com/)
Current Stream Information
Server Status:  Server is currently up and public.
Stream Status:  Stream is up at 96 kbps with 2 of 32 listeners (2 unique) 
Listener Peak:  7
Average Listen Time:  5h 38m 57s
Stream Title:  Radio Special: Radio Special----Brasov----Romania 
Content Type:  audio/mpeg 
Stream Genre:  Rock, oldies, pop
Stream URL:  http://www.radiospecial.ro
Stream AIM:  N/A
Stream IRC:  http://www.radiospecial.ro/special.m3u 
Current Song:  Pasarea Colibri-Peste Rabdari 
Written by Strphen 'Tag Loomis, Tom Pepper and Justin Frankel
~
La 6:32 AM, am accesat adresa de la "Stream IRC:" si a rezultat:
Not Found
The requested URL /special.m3u was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.16 (Unix) mod_ssl/2.2.16 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.14 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at www.radiospecial.ro Port 80
:
Adica : [Nu a fost găsit URL-ul cerut / special.m3u nu a fost găsit pe acest server. În plus, un 404 Not Found eroare a fost întâlnită în timp ce încerca să utilizeze un ErrorDocument de a gestiona cererea.], pentru ca la "Stream URL:", linkul s-a deschis, acum "ascult muzica" ... desi imediat, am fost instiintat de existenta unei erori (fereastra GRI !). Voi inchide WINAMP-ul, acum, la 6:39 AM !

Cornelius, :)

2 comentarii:

DoarATAT spunea...

Domnului ORESTE :
V-am urmarit emisiunea de aseara (20.02.2009-in direct) ;
Va multumesc pentru faptul ca si d-voastra ma urmariti ! - cum am spus (sau o voi face) peste tot la mine : NIMIC nu - mi apartine , totul este al nostru , al intregii OMENIRI .
Daca ma insel , IMI CER IERTARE .
Valabil si posturilor de radio si revistelor care procedeaza la fel .
Mai mult chiar :
NIMIC nu ne APARTINE (si nu trebuie probat) , deci - vreti ceva de la mine ? LUATI !
vreau ceva de la voi ? - OARE POT LUA ?
Si daca NU , DE CE NU ?

Apropo : De unde stiu ? (in caz ca nu bat campii) :
Acum 34 de ani am DAT comanda dezvoltarii partii instinctuale din mine .
Se pare ca functioneaza (eu NU sunt deloc multumit , au trecut 34 DE ANI , dar nu pot uita totusi cum am devenit credincios , pe baza aceleiasi INTUITII) .

DoarATAT spunea...

Ce s-a intamplat AICI cu POZA de AVATAR ?