vineri, 7 ianuarie 2011

0, de la ţărani, 1, 2, 3 şi indescifrabile

Mai acum 3 ore, la TV, la Antena 3, ... s-a spus despre OUĂ !
Cele bune, au 0 (zero), inclusiv de la "ţărani" (care, totuşi ... le pot CURĂŢA, remurdări şi revinde !).
M-am uitat repede în frigider: aveam doar două ouă, marcate cu 2, vreo 5, poate 6 ... marcate cu 3.
Deja STAU rău ! Nu luasem în considerare ... OUĂLELE !
Dar şi mai grav, celelalte (aproape 10 !) erau INDESCIFRABILE !! Intenţionat indescifrabile ! Deci, cred eu ... poate chiar MAI PROASTE decât cele cu marcaj 4 !! ... care, nici nu există !
Am oarece "idee" despre E-uri şi periculozitatea "consumării", dar, chiar şi "avizaţii" ... au comodităţile lor !
Mi-am preparat o omletă din două ouă ... indescifrabile ! Doar n-o să le ARUNC ! Am dat ... bani pe ele, ca să nu mi se PARĂ frigiderul prea gol. STAU acolo ... de anul trecut. Le-am şi mâncat ! deocamdată nu am nimic (nici măcar Minte), efectele se resimt PRIN cumul, în timp ! Când DEJA va fi ... prea târziu !
Oricum ... deja ESTE ... prea târziu !
De "murit" TOŢI vrem ... să trăim O VEŞNICIE.
~
Cornelius, :)
 
PS: ... le-am mâncat şi AM UITAT de Dumnezeu (deşi m-am închinat) ! Acum ... voi merge la "Slujbă" ... MÂNCAT !  Ce păcat !
 ~,

3 comentarii:

liana spunea...

hahahaha..ai umor!

Masaj erotic Bucuresti spunea...

imi place cum scrii...ai umor!

DoarATAT spunea...

Draga liana (cu Profil FARA Profil), iata, ti-am facut hatarul si ti-am introdus [Masaj erotic Bucuresti] la comentrii !
Pe mine nu ma intereseaza - de ceva timp tii mortis sa ma convingi de INVERS, ei bine nu ! Nu ma interesaeza -, dar poate intereseaza pe cei care ORICUM nu ma citesc ! Si nu ma citesc mai ales in perioada asta, a serbarilor de iarna, a serbarilor schimbarii de an, a Serbarilor de Craciun.
Nu spun ca nu mi-ar place ! Am trait senzatia. Sunt desigur "senzatii" mult mai performante, "placeri" mai elevate, mai cultivate; caci da, mai intai trebuiesc a fi cultivate !
~
Cornelius, :)